Ingyenes tanácsadás
Főoldal Kezelések Műtétek Rólunk Orvosaink Galéria Klinikánk Rendelőink Kapcsolat
+43 676 9544050

Kezelési javaslat

Amennyiben az alsó vagy felső ajak íve nem érvényesül megfelelő mértékben, és így a száj vonala keskennyé válik, akkor az ajak vastagításával illetve az ajakkontúr hangsúlyozásával esztétikus, érzéki forma alakítható ki.

Konzultáció

  1. Az első lépés során a páciens a választott plasztikai sebésszel egy személyes megbeszélésen vesz részt. Ehhez előzetes bejelentkezés szükséges.

  2. Egy regisztrációs lap kitöltését követően kerül sor a konzultációra, ahol a páciens megfogalmazza az általa elképzelt és igényelt esztétikai változást.

  3. Ezt követi egy szakorvosi vizsgálat, mely megállapítja és felméri az adott beavatkozás kiinduló feltételeit.

  4. Ezek alapján az orvos tájékoztatja a pácienst az elvárások és lehetőségek összevetése mellett a választható műtéttípusokról, azok várható eredményéről, a kockázati tényezőkről, az érzéstelenítés módjáról és a felépülés részleteiről, továbbá saját műtéti eredményein előtte-utána fotókon szemlélteti a páciensnek a várható esztétikai változást. Nagyon fontos az esetlegesen meglévő vagy korábban zajlott betegségekről (pl.keringési zavar, véralvadási probléma, trombózis, tartós steroid szedést igénylő betegségek, cukorbetegség, magas vérnyomás stb.) való tájékozódás, mivel ezek magasabb kockázati tényezőt jelentenek.

  5. A konzultációs vizsgálaton nyílik lehetőség valamennyi kérdés tisztázására, ezért célszerű kérdésekkel felkészülten érkezni.

  6. A konzultáció végén a páciens megkapja személyre szabott árajánlatát és a beavatkozáshoz szükséges vizsgálatok listáját.

Kezelés

Az ajak tengelyének, ívének vonalában az ajakpíron, illetve annak határán ejtett szúrt csatornákon keresztül injektáljuk be a feltöltő anyagot, vékony tű felhasználásával. A beavatkozás érzéstelenítő krém használatával történik. A legújabb feltöltő anyagokat érzéstelenítő hatóanyaggal kombinálják, így a beadása szinte fájdalommentesen végezhető.

Kezelés után

Mérsékelt duzzanat, érzékenység, feszülés érzése jelentkezhet, melyet jegeléssel, gyulladást csökkentő gyógyszerekkel kezelünk. 48 órán át kozmetikum használata nem javasolt.

Eredmények

Azonnal észlelhető, látványos. A készítmény típusától függően 12−18 hónapos hatástartam várható. Leggyakrabban hyaluronsav alapú töltőanyagot használunk, mely természetesen is jelen van bőrünkben, nagy vízkötő kapacitása van, az életkor előrehaladtával azonban csökken a mennyisége. Ajakfeltöltésre alkalmazhatunk egyéb testtájról nyert saját zsírszövetet is.

Mellékhatások

Ritkán előfordulhat a beadás helyén fellépő bevérzés, véraláfutás továbbá allergiás reakció.

Kérjen testreszabott kezelési tervet!

Tudomásul veszem az adatvédelmi nyilatkozat tartalmát, egyúttal hozzájárulok adataim elektronikus úton történő megőrzéséhez. A kapcsolatfelvétel nyomtatványának kitöltésével nyilatkozom, hogy adataim feldolgozásával egyetértek.

Lotusmed in Wien! X

Beratung und Behandlung auch in Wien!

Wien

MIT DER GEWOHNTEN PRÄZISION AUF HOHEM NIVEAU ERWARTEN WIR UNSERE LIEBEN PATIENTEN IN ERNEUERTER, EXKLUSIVER UMGEBUNG IM MEDVIENNA ÄRZTEZENTRUM IM 9. BEZIRK.

TERMINRESERVIERUNG UND WEITERE INFORMATIONEN:
+43 676 954 4050
INFO@LOTUSMED.AT
1090 WIEN, SENSENGASSE 3.