Ingyenes tanácsadás
Főoldal Kezelések Műtétek Rólunk Orvosaink Galéria Klinikánk Rendelőink Kapcsolat
+43 676 9544050

Kezelési javaslat

Az arc mimikai izmainak működésekor az arc bőrén ráncok keletkeznek. Ezek a ráncok idővel egyre mélyebbek lesznek és állandósulnak.

A botox kezeléskor botulinum toxint adunk be, ami egy baktérium által termelt idegbénító toxin, amely felfüggeszti a kiválasztott mimikai izmok működését, ennek következtében nem képződnek ráncok. A botoxot használjuk az erős izzadás gátlására is. A botox hatása átmeneti, a kezelt izmokban semmilyen károsodást nem eredményez, tehát korlátlanul lehet ismételni.

Konzultáció

  1. Az első lépés során a páciens a választott plasztikai sebésszel egy személyes megbeszélésen vesz részt. Ehhez előzetes bejelentkezés szükséges.

  2. Egy regisztrációs lap kitöltését követően kerül sor a konzultációra, ahol a páciens megfogalmazza az általa elképzelt és igényelt esztétikai változást.

  3. Ezt követi egy szakorvosi vizsgálat, mely megállapítja és felméri az adott beavatkozás kiinduló feltételeit.

  4. Ezek alapján az orvos tájékoztatja a pácienst az elvárások és lehetőségek összevetése mellett a választható műtéttípusokról, azok várható eredményéről, a kockázati tényezőkről, az érzéstelenítés módjáról és a felépülés részleteiről, továbbá saját műtéti eredményein előtte-utána fotókon szemlélteti a páciensnek a várható esztétikai változást. Nagyon fontos az esetlegesen meglévő vagy korábban zajlott betegségekről (pl.keringési zavar, véralvadási probléma, trombózis, tartós steroid szedést igénylő betegségek, cukorbetegség, magas vérnyomás stb.) való tájékozódás, mivel ezek magasabb kockázati tényezőt jelentenek.

  5. A konzultációs vizsgálaton nyílik lehetőség valamennyi kérdés tisztázására, ezért célszerű kérdésekkel felkészülten érkezni.

  6. A konzultáció végén a páciens megkapja személyre szabott árajánlatát és a beavatkozáshoz szükséges vizsgálatok listáját.

Kezelés

A beavatkozást megelőzően kezelési tervet állítunk fel. A kiválasztott régióban a bőrön apró szúrásokat ejtünk, amin keresztül bejutatjuk a hatóanyagot. A beadott mennyiséget egységekben mérjük, melyek száma a kiválasztott terület nagyságának függvénye.

Kezelés után

A kezelt terület masszírozása, dörzsölése tilos. Szauna, szolárium, intenzív napozás és kozmetikai kezelés 48 órán át nem ajánlott.

Eredmények

A Botox hatása a beadást követő 72 órán belül kezdődik, 10–14 nap alatt áll be és kb. 4–6 hónapig tart, mely függ a páciens anyagcseréjétől, életmódjától. A kezelt területek lehetnek: szem körüli szarkaláb, homlok, szemöldökök közötti rész. A célunk sosem egy maszkeffekt elérése, hanem a természetesség megtartása. A botox terápia eredményeként 5–10 évet is fiatalodhat. Amennyiben a kezelést erős izzadás gátlására használják, egy kezelés általában egy nyári szezonra elegendő.

Mellékhatások

Felléphet enyhe bőrpír, duzzanat, bevérzés a beadás helyén. Nagyon ritkán átmenetileg a felső szemhéj lógása, asszimetria, fejfájás, hányinger.

Kérjen testreszabott kezelési tervet!

Tudomásul veszem az adatvédelmi nyilatkozat tartalmát, egyúttal hozzájárulok adataim elektronikus úton történő megőrzéséhez. A kapcsolatfelvétel nyomtatványának kitöltésével nyilatkozom, hogy adataim feldolgozásával egyetértek.

Lotusmed in Wien! X

Beratung und Behandlung auch in Wien!

Wien

MIT DER GEWOHNTEN PRÄZISION AUF HOHEM NIVEAU ERWARTEN WIR UNSERE LIEBEN PATIENTEN IN ERNEUERTER, EXKLUSIVER UMGEBUNG IM MEDVIENNA ÄRZTEZENTRUM IM 9. BEZIRK.

TERMINRESERVIERUNG UND WEITERE INFORMATIONEN:
+43 676 954 4050
INFO@LOTUSMED.AT
1090 WIEN, SENSENGASSE 3.