Ingyenes tanácsadás
Főoldal Kezelések Műtétek Rólunk Orvosaink Galéria Klinikánk Rendelőink Kapcsolat
+43 676 9544050

Napjainkban a kollagén jelentősége széles körben ismert. A kollagén biztosítja a fiatal bőr telt, rugalmas megjelenését. Ha a kollagén lebomlik, a bőr megereszkedhet, és megjelenthetnek az arcon a ráncok, amely folyamat magával viszi az arc volumenét és rugalmasságát, így az arc idősebbnek nézhet ki, mint amit az ember belülről érez.

A RADIESSE™ térfogatnövelő töltőanyaggal végzett kezelés visszaállítja az arc saját természetes kollagén készletét, és visszaadja az arc volumenét. Hatása akár egy éven át, vagy sok páciens tapasztalata alapján tovább is tarthat.

A RADIESSE™ előnyei

  • Jól tolerálható
  • Allergia vizsgálat nem szükséges
  • Biztonságosan alkalmazható: Több mint 3 millió csomag RADIESSE™-t használtak fel az orvosok és betegek világszerte 2004 óta
  • Azonnali hatás az elasztikus gél-mátrixnak köszönhetően
  • Tartós hatás a kollagén stimuláció következtében
  • Volumen pótlásra és kontúr erősítésre

Kérjen testreszabott kezelési tervet!

Tudomásul veszem az adatvédelmi nyilatkozat tartalmát, egyúttal hozzájárulok adataim elektronikus úton történő megőrzéséhez. A kapcsolatfelvétel nyomtatványának kitöltésével nyilatkozom, hogy adataim feldolgozásával egyetértek.

Lotusmed in Wien! X

Beratung und Behandlung auch in Wien!

Wien

MIT DER GEWOHNTEN PRÄZISION AUF HOHEM NIVEAU ERWARTEN WIR UNSERE LIEBEN PATIENTEN IN ERNEUERTER, EXKLUSIVER UMGEBUNG IM MEDVIENNA ÄRZTEZENTRUM IM 9. BEZIRK.

TERMINRESERVIERUNG UND WEITERE INFORMATIONEN:
+43 676 954 4050
INFO@LOTUSMED.AT
1090 WIEN, SENSENGASSE 3.