Ingyenes tanácsadás
Főoldal Kezelések Műtétek Rólunk Orvosaink Galéria Klinikánk Rendelőink Kapcsolat
+43 676 9544050

Kezelési javaslat

A korosodás természetes folyamata során keletkező száj körüli nevetőráncok, az alsó vagy felső ajak körüli finom függőleges ráncok, az orr körüli redők, szemöldökök közti függőleges barázdák halványítása, finomítása történhet ráncfeltöltés útján, de nyakon, kézháton is látványos, fiatalító eredményt érhetünk el feltöltés útján.

Konzultáció

  1. Az első lépés során a páciens a választott plasztikai sebésszel egy személyes megbeszélésen vesz részt. Ehhez előzetes bejelentkezés szükséges.

  2. Egy regisztrációs lap kitöltését követően kerül sor a konzultációra, ahol a páciens megfogalmazza az általa elképzelt és igényelt esztétikai változást.

  3. Ezt követi egy szakorvosi vizsgálat, mely megállapítja és felméri az adott beavatkozás kiinduló feltételeit.

  4. Ezek alapján az orvos tájékoztatja a pácienst az elvárások és lehetőségek összevetése mellett a választható műtéttípusokról, azok várható eredményéről, a kockázati tényezőkről, az érzéstelenítés módjáról és a felépülés részleteiről, továbbá saját műtéti eredményein előtte-utána fotókon szemlélteti a páciensnek a várható esztétikai változást. Nagyon fontos az esetlegesen meglévő vagy korábban zajlott betegségekről (pl.keringési zavar, véralvadási probléma, trombózis, tartós steroid szedést igénylő betegségek, cukorbetegség, magas vérnyomás stb.) való tájékozódás, mivel ezek magasabb kockázati tényezőt jelentenek.

  5. A konzultációs vizsgálaton nyílik lehetőség valamennyi kérdés tisztázására, ezért célszerű kérdésekkel felkészülten érkezni.

  6. A konzultáció végén a páciens megkapja személyre szabott árajánlatát és a beavatkozáshoz szükséges vizsgálatok listáját.

Kezelés

Hyaluronsav esetében vékony injekciós tű segítségével a kezelendő terület bőrének felső rétegébe juttatjuk be a töltőanyagot, a ránc mélységének megfelelő mértékben. A tervezett hatás eléréséhez a kezelést 1 vagy 2 alkalommal meg lehet ismételni 4−6 héten belül, ha a töltőanyag az első beadásnál mélyebb szöveti rétegbe süllyed. Ez egyéni kötőszöveti adottságoktól is függ. Calcium-hydroxylapatite esetében mélyebb rétegekbe injektáljuk a töltőanyagot. Érzéstelenítő krém használatával részleges érzéstelenség érhető el. A legtöbb gyártó palettáján már elérhető az érzéstelenítőszerrel együtt gyártott töltőanyag, melynek beadása előzetes érzéstelenítés nélkül is szinte fájdalommentes.

Kezelés után

Enyhe fájdalom, érzékenység, enyhe duzzanat jelentkezhet. 2-3 napig fizikális kímélet betartása, szükség esetén helyi hűtés javasolt. 48 órán át smink használata ellenjavalt. Erős hőhatás, napozás, szauna, szolárium 2 hétig kerülendők.

Eredmények

Azonnal észlelhető, látványos. A kezelés tartóssága a felhasznált anyag minőségétől, a páciens korától, anyagcseréjétől is függ. Átmeneti eredményt biztosító anyagok hatása 6-tól 18 hónapig tarthat. Leggyakrabban hyaluronsav típusú készítményeket használunk ebben a kategóriában (Teosyal).

Amennyiben nagyon mélyek a ráncok vagy azok kiemelésén túl volumen feltöltésre is szükség van, nagyon jó hatással alkalmazható a Calcium-hydroxylapatite (Radiesse), melynek hosszan tartó hatása kettős mechanizmuson alapul. Elsőként a gél-matrix töltő hatása érvényesül, mely a kezelés után azonnal látható, míg néhány hét elteltével kollagén termelés indul be, mely rugalmasabbá, feszesebbé teszi a kezelt bőrterületet.

Mellékhatások

Allergiás reakciók az esetek 1 %-ban előfordulhatnak, mely bőrvörösséggel, érzékenységgel, duzzanattal járnak. Ritkán előfordulhat a beadás helyén fellépő bevérzés. Aktív herpes fertőzés esetén a beavatkozás elvégzése tilos.

Kérjen testreszabott kezelési tervet!

Tudomásul veszem az adatvédelmi nyilatkozat tartalmát, egyúttal hozzájárulok adataim elektronikus úton történő megőrzéséhez. A kapcsolatfelvétel nyomtatványának kitöltésével nyilatkozom, hogy adataim feldolgozásával egyetértek.

Lotusmed in Wien! X

Beratung und Behandlung auch in Wien!

Wien

MIT DER GEWOHNTEN PRÄZISION AUF HOHEM NIVEAU ERWARTEN WIR UNSERE LIEBEN PATIENTEN IN ERNEUERTER, EXKLUSIVER UMGEBUNG IM MEDVIENNA ÄRZTEZENTRUM IM 9. BEZIRK.

TERMINRESERVIERUNG UND WEITERE INFORMATIONEN:
+43 676 954 4050
INFO@LOTUSMED.AT
1090 WIEN, SENSENGASSE 3.