Ingyenes tanácsadás
Főoldal Kezelések Műtétek Rólunk Orvosaink Galéria Klinikánk Rendelőink Kapcsolat
+43 676 9544050

Műtéti javaslat

A beavatkozás elvégzése a korosodás során a szemhéjon kialakult bőrfelesleg, zsírpárnák illetve izomkötegezettség kialakulása miatt ajánlott. Alsó, felső szemhéjplasztika vagy a kettő együttes műtéti megoldása lehetséges.

A rugalmatlan bőr a gravitáció hatására megereszkedik, melyet jelentősen befolyásolhatnak az alábbi tényezők:

  • genetikai okok
  • életmód, dohányzás, alkohol
  • változó kor hormonális hatásai
  • napártalom

Konzultáció

  1. Az első lépés során a páciens a választott plasztikai sebésszel egy személyes megbeszélésen vesz részt. Ehhez előzetes bejelentkezés szükséges.

  2. Egy regisztrációs lap kitöltését követően kerül sor a konzultációra, ahol a páciens megfogalmazza az általa elképzelt és igényelt esztétikai változást.

  3. Ezt követi egy szakorvosi vizsgálat, mely megállapítja és felméri az adott beavatkozás kiinduló feltételeit.

  4. Ezek alapján az orvos tájékoztatja a pácienst az elvárások és lehetőségek összevetése mellett a választható műtéttípusokról, azok várható eredményéről, a kockázati tényezőkről, az érzéstelenítés módjáról és a felépülés részleteiről, továbbá saját műtéti eredményein előtte-utána fotókon szemlélteti a páciensnek a várható esztétikai változást. Nagyon fontos az esetlegesen meglévő vagy korábban zajlott betegségekről (pl.keringési zavar, véralvadási probléma, trombózis, tartós steroid szedést igénylő betegségek, cukorbetegség, magas vérnyomás stb.) való tájékozódás, mivel ezek magasabb kockázati tényezőt jelentenek.

  5. A konzultációs vizsgálaton nyílik lehetőség valamennyi kérdés tisztázására, ezért célszerű kérdésekkel felkészülten érkezni.

  6. A konzultáció végén a páciens megkapja személyre szabott árajánlatát és a beavatkozáshoz szükséges vizsgálatok listáját.

Műtét

Felső szemhéj esetében bőrredőben vezetett metszésből távolítjuk el a zsírpárnákat, illetve a bőrfelesleget, esetenként izomlemez korrekciót is végzünk. Alsó szemhéj esetén a bőrfelesleget a pillasor mentén ejtett metszésből távolítjuk el, vagy a kötőhártya felől rejtett bemetszéssel vesszük ki a felesleges zsírpárnákat. A műtét helyi érzéstelenítésben végezhető.

Műtét után

A műtétet követően fájdalom, a műtéti terület duzzanata, véraláfutás, szemszárazság léphetnek fel. A véraláfutások nagyjából 10 nap alatt felszívódnak, a varratok 5−7 nap elteltével kivehetők, ezt követően az arcmosás már lehetséges. Munkába állás 10−14 nap múlva javasolt. Testedzés 6 hét elteltével, szauna, szolárium legalább 8 hétig kerülendők. Sminkelés 2 hét után lehetséges. A dohányzás a műtétet megelőzően, illetve a gyógyulási folyamat végéig kerülendő.

Eredmények

A bőrfelesleg és a zsírpárnák eltűnése miatt a szem nyitottabbá válik, és a közvetlen szemkörnyéknek fiatalosabb megjelenést kölcsönöz. Az eredmény tartós és látványos.

Mellékhatások

Bevérzés, sebgyógyulási zavar, illetve alul- vagy túlkorrekció

Kérjen testreszabott kezelési tervet!

Tudomásul veszem az adatvédelmi nyilatkozat tartalmát, egyúttal hozzájárulok adataim elektronikus úton történő megőrzéséhez. A kapcsolatfelvétel nyomtatványának kitöltésével nyilatkozom, hogy adataim feldolgozásával egyetértek.

Lotusmed in Wien! X

Beratung und Behandlung auch in Wien!

Wien

MIT DER GEWOHNTEN PRÄZISION AUF HOHEM NIVEAU ERWARTEN WIR UNSERE LIEBEN PATIENTEN IN ERNEUERTER, EXKLUSIVER UMGEBUNG IM MEDVIENNA ÄRZTEZENTRUM IM 9. BEZIRK.

TERMINRESERVIERUNG UND WEITERE INFORMATIONEN:
+43 676 954 4050
INFO@LOTUSMED.AT
1090 WIEN, SENSENGASSE 3.