Ingyenes tanácsadás
Főoldal Kezelések Műtétek Rólunk Orvosaink Galéria Klinikánk Rendelőink Kapcsolat
+43 676 9544050

Műtéti javaslat

Ha valamely testtájon diétával és testedzéssel sem korrigálható zsírpárnák alakulnak ki, melyek diszharmoniát okoznak.

Konzultáció

  1. Az első lépés során a páciens a választott plasztikai sebésszel egy személyes megbeszélésen vesz részt. Ehhez előzetes bejelentkezés szükséges.

  2. Egy regisztrációs lap kitöltését követően kerül sor a konzultációra, ahol a páciens megfogalmazza az általa elképzelt és igényelt esztétikai változást.

  3. Ezt követi egy szakorvosi vizsgálat, mely megállapítja és felméri az adott beavatkozás kiinduló feltételeit.

  4. Ezek alapján az orvos tájékoztatja a pácienst az elvárások és lehetőségek összevetése mellett a választható műtéttípusokról, azok várható eredményéről, a kockázati tényezőkről, az érzéstelenítés módjáról és a felépülés részleteiről, továbbá saját műtéti eredményein előtte-utána fotókon szemlélteti a páciensnek a várható esztétikai változást. Nagyon fontos az esetlegesen meglévő vagy korábban zajlott betegségekről (pl.keringési zavar, véralvadási probléma, trombózis, tartós steroid szedést igénylő betegségek, cukorbetegség, magas vérnyomás stb.) való tájékozódás, mivel ezek magasabb kockázati tényezőt jelentenek.

  5. A konzultációs vizsgálaton nyílik lehetőség valamennyi kérdés tisztázására, ezért célszerű kérdésekkel felkészülten érkezni.

  6. A konzultáció végén a páciens megkapja személyre szabott árajánlatát és a beavatkozáshoz szükséges vizsgálatok listáját.

Műtét

A zsírszívásra kijelölt területet speciális folyadékkal töltjük fel, mely fájdalmat csillapít, csökkenti a vérzés mértékét és segíti a zsírszövet feloldását. Ezt követően rejtett vonalakban, testhajlatokban ejtett bemetszésekből bevezetjük a vákuumos vagy vibrációs zsírszívó készülék kanüljét és ezen keresztül leszívjuk a felesleges zsírszövetet. A műtétet követően kompressziós ruházatot alkalmazunk. A műtétet kombinálhatjuk egyéb esztétikai beavatkozással illetve végezhetjük kiegészítésként, a műtét esztétikai eredményének fokozása érdekében. A műtétet altatásban végezzük, kisebb területek esetében helyi érzéstelenítésben.

Műtét után

A műtétet követően fájdalom, duzzanat véraláfutás jelentkezhet. Kompressziós ruházat viselése 6 hétig, fizikális kímélet betartása 3 hétig javasolt, testedzés 6 hét után, munkába állás 10−14 nap után lehetséges. Szauna, szolárium 6 hétig nem ajánlott. A végleges eredmény 3 hónap elteltével látható.

Eredmények

Látványos, a tartósságához azonban továbbra is szükség van testedzésre. Az eltávolított zsírszövet nem képződik újra, viszont a megmaradt zsírsejtek térfogata növekedhet.

Mellékhatások

Kis számban előfordulhat sebgyógyulási zavar, utóvérzés, sebfertőzés, zsírembólia illetve asszimetria. Ezek kiküszöbölésére megfelelően gondos sebésztechnika alkalmazása szükséges.

Kérjen testreszabott kezelési tervet!

Tudomásul veszem az adatvédelmi nyilatkozat tartalmát, egyúttal hozzájárulok adataim elektronikus úton történő megőrzéséhez. A kapcsolatfelvétel nyomtatványának kitöltésével nyilatkozom, hogy adataim feldolgozásával egyetértek.

Lotusmed in Wien! X

Beratung und Behandlung auch in Wien!

Wien

MIT DER GEWOHNTEN PRÄZISION AUF HOHEM NIVEAU ERWARTEN WIR UNSERE LIEBEN PATIENTEN IN ERNEUERTER, EXKLUSIVER UMGEBUNG IM MEDVIENNA ÄRZTEZENTRUM IM 9. BEZIRK.

TERMINRESERVIERUNG UND WEITERE INFORMATIONEN:
+43 676 954 4050
INFO@LOTUSMED.AT
1090 WIEN, SENSENGASSE 3.