Ingyenes tanácsadás
Főoldal Kezelések Műtétek Rólunk Orvosaink Galéria Klinikánk Rendelőink Kapcsolat
+43 676 9544050

Bemutatkozás

2015 Februárja óta klinikánk új névvel, de a megszokott megbízhatósággal teljesíti a szépülni vágyó pácienseik igényeit. Csapatunk mindig az aktuális tudományos szempontokat figyelembe véve és a szépségipar legmodernebb kezelési lehetőségeivel áll az Ön rendelkezésre.

LotusMed csapat

Orvosaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a plasztikai és esztétikai sebészet terén. Magas szakmai tudásuk és töretlen szenvedélyük garantálja a legjobb színvonalú beavatkozást. Képzett és lelkiismeretes ápoló csapatunk figyeli és segíti az Ön gyógyulásának folyamatát.

Klinikánk

Klinikánk Ágfalván található, Sopron zöldövezetében, távol a város zajától. A páciens minden igényét kielégítő modern berendezésű rendelőnk kellemes légkörrel négy hotel szintű betegszobával – amihez saját fürdőszoba és erkély tartozik – áll rendelkezésre.

Mint egy hotelszoba

Telefonos egyeztetés után konzultációt tudunk biztosítani a bécsi első kerületben lévő rendelőnkben is. Plasztikai sebészeink szívesen fogadják egy kötelezettségek nélküli tanácsadásra. Nagy örömünkre szolgál, ha személyesen köszönthetjük rendelőnkben. Nálunk Ön áll az első helyen!

Dr. Kolonics Gyula
+36 30 240 0343
Dr. Karádi Péter
+36 30 240 9669

Lotusmed in Wien! X

Beratung und Behandlung auch in Wien!

Wien

MIT DER GEWOHNTEN PRÄZISION AUF HOHEM NIVEAU ERWARTEN WIR UNSERE LIEBEN PATIENTEN IN ERNEUERTER, EXKLUSIVER UMGEBUNG IM MEDVIENNA ÄRZTEZENTRUM IM 9. BEZIRK.

TERMINRESERVIERUNG UND WEITERE INFORMATIONEN:
+43 676 954 4050
INFO@LOTUSMED.AT
1090 WIEN, SENSENGASSE 3.